Politica de prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul crescoradea.ro

Ultima actualizare: data ultimei actualizări 07 aprilie 2023

Introducere

Bun venit pe site-ul crescoradea.ro, deținut de Agenția de Dezvoltare Locală ORADEA (denumită în continuare “noi”, “ne” sau “ADLO”). Respectăm confidențialitatea dumneavoastră și dorim să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale în conformitate cu prevederile legale aplicabile. Această politică de confidențialitate descrie practicile noastre legate de datele personale pe care le colectăm atunci când accesați și utilizați site-ul crescoradea.ro.

Colectarea datelor personale

Prin utilizarea site-ului crescoradea.ro, este posibil să colectăm și să stocăm anumite date personale despre dumneavoastră. Acestea pot include, fără a se limita la:

  1. Informații furnizate de dumneavoastră: Puteți furniza informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date de contact, atunci când ne contactați prin intermediul formularelor de contact sau prin intermediul adresei de e-mail furnizate pe site.

  2. Informații colectate automat: În timpul vizitării site-ului crescoradea.ro, putem colecta automat anumite informații, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, informații despre dispozitivul utilizat, paginile vizitate și activitatea pe site. Aceste informații sunt colectate prin utilizarea de tehnologii precum cookie-uri, etichete de pixel și alte tehnologii de urmărire similare.

Utilizarea datelor personale – Datele personale pe care le colectăm sunt utilizate în scopurile următoare:

  1. Pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră: Utilizăm datele personale pe care le furnizați pentru a vă contacta și a vă răspunde la solicitările dumneavoastră și pentru a vă furniza informațiile solicitate.

  2. Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră: Utilizăm informațiile colectate automat pentru a înțelege cum utilizați site-ul nostru și pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site.

  3. Pentru scopuri administrative: Utilizăm datele personale în scopuri administrative interne, cum ar fi gestionarea site-ului, rezolvarea problemelor tehnice, analiza datelor și scopuri statistice.

  4. Pentru respectarea obligațiilor legale: Putem utiliza și dezvălui datele personale în măsura în care este necesar pentru a respecta obligațiile legale aplicabile, cum ar fi solicitările autorităților competente sau în cazul în care este necesar pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altor persoane.

Divulgarea datelor către terți

Noi nu vindem, închiriem sau dezvăluim în mod voluntar datele personale colectate de pe site-ul crescoradea.ro terților, cu excepția situațiilor în care este necesar în scopurile menționate mai sus sau în cazul în care sunteți de acord cu acestea. 

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele personale colectate prin site-ul crescoradea.ro și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă, divulgarea sau distrugerea acestora.

În ciuda măsurilor noastre de securitate, este important să rețineți că nicio metodă de transmitere a datelor prin internet sau de stocare electronică nu este complet sigură. În consecință, nu putem garanta securitatea absolută a datelor dumneavoastră personale și nu ne asumăm răspunderea pentru nicio breșă de securitate care ar putea rezulta din astfel de situații.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă încurajăm să revizuiți această politică în mod regulat pentru a fi la curent cu practicile noastre actuale în ceea ce privește datele personale.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la această politică de confidențialitate sau la modul în care procesăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați utilizând următoarele informații de contact:

Agenția de Dezvoltare Locală ORADEA Str. Primăriei nr 3, parter Oradea, Bihor Tel: 0359 889 389 Fax: 0259 408 863 E-mail: contact@adlo.ro

Data ultimei actualizări:data ultimei actualizări 07 aprilie 2023